High Zone nettisivuelementtejä_2
HighZoneLogo-color-transp
High Zone nettisivuelementtejä_3

Hierontapalvelut yrityksille

High Zonen ammattilaiset tarjoavat klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja purentalihashierontaa.

Henkilöstön työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen on yksi yrityksen tärkeimmistä tehtävistä. Mitä paremmin yrityksen työntekijät voivat, sitä paremmin voi myös yritys. Hierontapalveluiden tarjoaminen on erinomainen keino pitää huolta työntekijöiden hyvinvoinnista. Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat suurimpia sairauspoissaolojen aiheuttajia. Näitä pystytään ennaltaehkäisemään säännöllisellä liikunnalla ja muun muassa hieronnalla.

Hierontapalvelut yrityksesi henkilöstölle

High Zonen hierontapalvelut räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Alla esimerkkejä toteutustavoista ja hinnoista:

  • vakituiset hierojan käynnit yrityksen tiloissa työaikana
  • keikkaluonteiset hierojan käynnit esimerkiksi asiakastilaisuuksissa, yrityksen TYHY-päivillä tai henkilöstön tilaisuuksissa
  • sopimushinnat High Zonen vastaanotoilla

Esimerkkipakettihintoja hierojan käynnille:

  • 6h paikalla, enintään 11 kpl 25 minuutin hierontaa = 350 €
  • 3h paikalla, enintään 6 kpl 25 minuutin hierontaa = 200 €

Vastaanoton ulkopuolella tehtäviä hierontoja varten hieroja saapuu paikalle liikuteltavan matkahierontapöydän kanssa. Sopiva tila hierontoja varten on hyvä olla rauhallinen ja siisti.

Yrityshieronnan kustannukset voidaan jakaa useammalla eri tavalla. Hieronta työntekijöille voidaan laskuttaa kokonaan yritykseltä, kustannukset voidaan jakaa yrityksen ja työntekijän kesken tai laskuttaa kokonaan työntekijältä.

Verottajan ohjeet henkilökuntaeduista löytyvät täältä.

Sijoita työntekijöidesi hyvinvointiin, säästät samalla rahaa vähentyneissä sairauspoissaoloissa. Lähetä sähköpostia lasse@highzone.fi  ja pyydä tarjousta hierontapalveluista!